Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Vampair.hu: Hátimotor

Keresés a rovat híreiben:   
[ Főoldal | Rovatok ]

Hátimotor rovat Dunaújváros – PPG Világbajnokság előválogató – 2013. augusztus [ Rendezvény/Evénément ]
Nehezen indult, de jó döntéssel, ugyanis a csütörtöki napot előzőleg lefújták a szeles időjárás miatt. Aznap este 17-től lehetett regisztrálni a helyszínen.


Hátimotor rovat PPG WB news [ Rendezvény/Evénément ]
Elkezdődtek az edzések a 2014-ben Dunaújvárosban megrendezendő UL Világbajnokságra. A pilonkerülgetős számok külső szemlélő számára egyszerűnek tűnnek, a hétköznapi (netán hétvégi) ...


Hátimotor rovat Parajet [ Oktatás / Formation ]
Dóka Tamás nem akármilyen hátimotorral érkezett a pilonkerülgetős tréningre. Mindig is tudtuk róla, hogy nagy becsben tartja a szép, míves mechanikát, ez egyfajta művészet-igény nála.


Hátimotor rovat Dudek Nucleon WRC 23 és Dudek Snake 20 [ Oktatás / Formation ]
A csúcsernyők szakosodását, specifikus célszerszámmá válását nem lehet megállítani.
Alig tíz éve, ha volt egy jó ernyőnk, azt használtuk mindenre.


Hátimotor rovat Az érem másik fele [ Reptechnika ]
Azt is illik elmondani, hogy a motoros ernyőzés nem csak a kétbalkezes kezdők számára lehet veszélyes, a nagyágyúk és a bajnokok is szenvedélyük áldozataivá válhatnak.


Hátimotor rovat Polini Thor 200 teszt [ Teszt / Test ]
Kezeljük premisszaként, hogy a Polini Thor 200 a jelenleg legkívánatosabb „nagy” motor. A Vitto Moster se kutya, de azt már kicsit meguntuk az elmúlt három évben, míg kvázi egyeduralkodott a 175 – 200 cm3-es géposztályban.


Hátimotor rovat PPG profi portré [ Kaland / Aventure ]
Daniel Moench kimondottan olyan motoros ernyős profi, amilyenből nincs elég a világon, mifelénk pedig még mutatóba sem. Pedig amint azt életútja bizonyítja, leleményesen és sok munkával korrektül meg lehet élni ultrakönnyű repülésből és abból, ami a tevékenység körül üzletileg elérhető


Hátimotor rovat Léon Philibien tud élni [ Kaland / Aventure ]
Tavasztól őszig Franciaország kikötőiben, időnként egy-egy csatornába is bemerészkedve motoros ernyős fotózással és könyvkiadással keresi a kenyerét,...


Hátimotor rovat El Camino, égen-földön [ Kaland / Aventure ]

A Szent Jakab zarándokút reneszánszát éli. Az összezavarodott és céltalan huszonegyedik századi létben sokan keresik az értelmet és még inkább önmagukat. Ezen a megismeréshez vezető úton alázattal illik haladni.


Hátimotor rovat ITV V-Max [ Rendezvény/Evénément ]
A Coupe Icare alkalmával megrendezett Parabatix (helyi tájszólással: Icarobatix) Air Race-t nagy meglepetésre Thomas Migneaux nyerte olyan sztárok előtt, mint Pascal Vallée, Mathieu Rouanet vagy Alex Mateos.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Időjárás
   

Útmutató
   

Szavazás
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gyúró PPG Reptérrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.09 másodperc