Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Vampair.hu: Műrepülés

Keresés a rovat híreiben:   
[ Főoldal | Rovatok ]

Műrepülés rovat Pünkösdi repülőnap Zalakaroson
Repülésből nem lehet megélni – tartja a veretes mondás. A zalakarosi és sármelléki repülőtéren működő BE-SZI TOP Légiszolgáltató Kft. – mintegy rácáfolva a fenti bölcsességre – 1998-as alapítása óta meghatározóvá vált a hazai kisgépes vállalkozások között. Eközben abszolút nyitottak a „civil szféra” felé is: pünkösdi repülőnapjukra feltűnően sokan látogattak el, akik személyesen tesztelték a rendezvényen felvonultatott repülőgépeket.


Műrepülés rovat Tréner fíling a Horizont Aero-nál (Tóth Ferenc) [ Pilóták / Pilotes ]
Tréner madárka - a szakágvezető szemével
A szerelmem ez a típus - mondta egyszer egy tapasztalt pilóta, aki negyedszázados pályafutása alatt nagyjából 800 órát "követett el" Trénerrel. A legenda szerint rendkívül harmonikus, ugyanakkor igényes repülőgép, többen egyenesen Tréner-érzésből beszélnek. Tóth Ferencet - bár munkája inkább a Cessnához és a Smelákhoz köti - szintén gyengéd szálak fűzik a típushoz. A Horizont motoros szakágának vezetője, vitorlázó műrepülő világbajnok az Aeromagazin olvasóival is megosztotta tapasztalatait.


Műrepülés rovat Tréner történetek [ Teszt / Test ]
A 80-as években fokozatosan kivonták őket a forgalomból, sok közülük külföldre - például az Egyesült Államokba - került, ahol ma is vidáman repkednek.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Időjárás
   

Útmutató
   

Szavazás
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gyúró PPG Reptérrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.06 másodperc