HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
Vampair.hu: M√Ľrep√ľl√©s

Keresťs a rovat hŪreiben:   
[ Fűoldal | Rovatok ]

M√Ľrep√ľl√©s rovat P√ľnk√∂sdi rep√ľl√Ķnap Zalakaroson
Rep√ľl√©sb√Ķl nem lehet meg√©lni – tartja a veretes mond√°s. A zalakarosi √©s s√°rmell√©ki rep√ľl√Ķt√©ren m√Ľk√∂d√Ķ BE-SZI TOP L√©giszolg√°ltat√≥ Kft. – mintegy r√°c√°folva a fenti b√∂lcsess√©gre – 1998-as alap√≠t√°sa √≥ta meghat√°roz√≥v√° v√°lt a hazai kisg√©pes v√°llalkoz√°sok k√∂z√∂tt. Ek√∂zben abszol√ļt nyitottak a „civil szf√©ra” fel√© is: p√ľnk√∂sdi rep√ľl√Ķnapjukra felt√Ľn√Ķen sokan l√°togattak el, akik szem√©lyesen tesztelt√©k a rendezv√©nyen felvonultatott rep√ľl√Ķg√©peket.


M√Ľrep√ľl√©s rovat Tr√©ner f√≠ling a Horizont Aero-n√°l (T√≥th Ferenc) [ Pil√≥t√°k / Pilotes ]
Tr√©ner mad√°rka - a szak√°gvezet√Ķ szem√©vel
A szerelmem ez a t√≠pus - mondta egyszer egy tapasztalt pil√≥ta, aki negyedsz√°zados p√°lyafut√°sa alatt nagyj√°b√≥l 800 √≥r√°t "k√∂vetett el" Tr√©nerrel. A legenda szerint rendk√≠v√ľl harmonikus, ugyanakkor ig√©nyes rep√ľl√Ķg√©p, t√∂bben egyenesen Tr√©ner-√©rz√©sb√Ķl besz√©lnek. T√≥th Ferencet - b√°r munk√°ja ink√°bb a Cessn√°hoz √©s a Smel√°khoz k√∂ti - szint√©n gyeng√©d sz√°lak f√Ľzik a t√≠pushoz. A Horizont motoros szak√°g√°nak vezet√Ķje, vitorl√°z√≥ m√Ľrep√ľl√Ķ vil√°gbajnok az Aeromagazin olvas√≥ival is megosztotta tapasztalatait.


M√Ľrep√ľl√©s rovat Tr√©ner t√∂rt√©netek [ Teszt / Test ]
A 80-as √©vekben fokozatosan kivont√°k √Ķket a forgalomb√≥l, sok k√∂z√ľl√ľk k√ľlf√∂ldre - p√©ld√°ul az Egyes√ľlt √Āllamokba - ker√ľlt, ahol ma is vid√°man repkednek.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Id√Ķj√°r√°s
   

Útmutató
   

Szavaz√°s
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gy√ļr√≥ PPG Rept√©rrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.08 mŠsodperc