Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Vampair.hu: Motoros sárkány

Keresés a rovat híreiben:   
[ Főoldal | Rovatok ]

Motoros sárkány rovat Triatlon 2013 [ Rendezvény/Evénément ]
Idén is beszámolunk a repülős körökben már jól ismert Nagykanizsa-i Tehnikai Triatlonról, amely immár tizedik alkalommal került megrendezésre. Ezen a világviszonylatban egyedülálló versenyen sok visszatérő vendég és újonc is részt vett.


Motoros sárkány rovat UL VB 2014, Dunaújváros [ Rendezvény/Evénément ]
A 2012-s UL Vb a spanyolországi Marugánban, nem csak a „hét szűk esztendő” utáni első érmet hozta, hanem az esti borozgatások közben több nemzet sportolói is megemlítették, hogy szívesen jönnének újra Magyarországra versenyezni.


Motoros sárkány rovat Quik GTR Explorer [ Oktatás / Formation ]
A Puls’R megjelenése miatt a Quik GTR méltatlanul szorult hátérbe. Pedig 2 m2-el megnövelt szárnyfelületének és ballonos kerekeinek köszönhetően a 2000-es évek eddig legpraktikusabb Pegasusa.


Motoros sárkány rovat Bronzérem az UL VB-ről [ Rendezvény/Evénément ]
Ismét a VB egyetlen magyar indulójaként vágtunk neki a spanyolországi Marugánig vezető hosszú útnak. Három nap fárasztó utazást követően késő este megérkeztünk a közel ezer méter magasan fekvő repülőtérre.


Motoros sárkány rovat Aero 2012 ultrakönnyű újdonságok, szubjektíven. [ Rendezvény/Evénément ]
Előrebocsájtom: Nem voltunk az idén. Egész mással voltunk elfoglalva, április 18.-án született Gyurika. Isten éltesse! Kösz.
A vásárt ettől függetlenül valahogy mégiscsak megtartották, még újdonság is akadt néhány.


Motoros sárkány rovat PMAviation PulsR [ Oktatás / Formation ]
A tavaly novemberben Birminghamban tartott Flying Show-n mutatták be a P&M Aviation új fejlesztését, a PulsR trájkot.
Eddig a QuikR volt számunkra az abszolút csúcs a felső kategóriás, utazásra szánt motoros sárkányok között, most úgy tűnik, saját magukat is felülmúlják Billy Brooks-ék.


Motoros sárkány rovat Vuelacadiz Világkupa 2011 [ Rendezvény/Evénément ]
Az idei ultrakönnyű repülős világbajnokságot Ein Yahevben tartották volna, ha Augusztus 12.-én, 64 nappal a kitűzött időpont előtt az FAI nem kényszerült volna lemondani. Az ok az általános érdektelenség, vagy Izrael bojkottja, mindegy.


Motoros sárkány rovat Portugál vakáció [ Kaland / Aventure ]
Henry de Lavenne meghívott a július végén tartandó 30. születésnapjára. Henry 1981 óta repül motoros sárkánnyal. Úgy tartja, 1946-ban jött a világra és 1981 óta él. Én csak 2004 óta ismerem, akkor velünk volt a Kárpátok ralin, azóta minden jelentősebb légi összeröffenésen egymásba botlunk.


Motoros sárkány rovat Technikai Triatlon 2011 [ Rendezvény/Evénément ]

Idén immár nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Ferinc Vince és csapata szervezésében a Nagykanizsai sportrepülőtéren a Technikai Triatlon.


Motoros sárkány rovat Skypper 582 NuviX [ Oktatás / Formation ]
A kis mindenes

Az Air Creation már bejárta a végletek felfele keresésének érdekes, kereskedelmileg bizonyítottan érvényes útját, most pedig úgy döntöttek, hogy visszakacsintanak a motoros sárkánynak, mint élvezeti cikknek az alap-értékeihez, egyben egy kevésbé zsíros, de egyre népesebb vevőréteg felé.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Időjárás
   

Útmutató
   

Szavazás
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gyúró PPG Reptérrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.11 másodperc