HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
Vampair.hu: Motoros s√°rk√°ny

Keresťs a rovat hŪreiben:   
[ Fűoldal | Rovatok ]

Motoros sárkány rovat Triatlon 2013 [ Rendezvény/Evénément ]
Id√©n is besz√°molunk a rep√ľl√Ķs k√∂r√∂kben m√°r j√≥l ismert Nagykanizsa-i Tehnikai Triatlonr√≥l, amely imm√°r tizedik alkalommal ker√ľlt megrendez√©sre. Ezen a vil√°gviszonylatban egyed√ľl√°ll√≥ versenyen sok visszat√©r√Ķ vend√©g √©s √ļjonc is r√©szt vett.


Motoros s√°rk√°ny rovat UL VB 2014, Duna√ļjv√°ros [ Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment ]
A 2012-s UL Vb a spanyolorsz√°gi Marug√°nban, nem csak a „h√©t sz√Ľk esztend√Ķ” ut√°ni els√Ķ √©rmet hozta, hanem az esti borozgat√°sok k√∂zben t√∂bb nemzet sportol√≥i is megeml√≠tett√©k, hogy sz√≠vesen j√∂nn√©nek √ļjra Magyarorsz√°gra versenyezni.


Motoros s√°rk√°ny rovat Quik GTR Explorer [ Oktat√°s / Formation ]
A Puls’R megjelen√©se miatt a Quik GTR m√©ltatlanul szorult h√°t√©rbe. Pedig 2¬†m2-el megn√∂velt sz√°rnyfel√ľlet√©nek √©s ballonos kerekeinek k√∂sz√∂nhet√Ķen a 2000-es √©vek eddig legpraktikusabb Pegasusa.


Motoros s√°rk√°ny rovat Bronz√©rem az UL VB-r√Ķl [ Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment ]
Ism√©t a VB egyetlen magyar indul√≥jak√©nt v√°gtunk neki a spanyolorsz√°gi Marug√°nig vezet√Ķ hossz√ļ √ļtnak. H√°rom nap f√°raszt√≥ utaz√°st k√∂vet√Ķen k√©s√Ķ este meg√©rkezt√ľnk a k√∂zel ezer m√©ter magasan fekv√Ķ rep√ľl√Ķt√©rre.


Motoros s√°rk√°ny rovat Aero 2012 ultrak√∂nny√Ľ √ļjdons√°gok, szubjekt√≠ven. [ Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment ]
El√Ķrebocs√°jtom: Nem voltunk az id√©n. Eg√©sz m√°ssal voltunk elfoglalva, √°prilis 18.-√°n sz√ľletett Gyurika. Isten √©ltesse! K√∂sz.
A v√°s√°rt ett√Ķl f√ľggetlen√ľl valahogy m√©giscsak megtartott√°k, m√©g √ļjdons√°g is akadt n√©h√°ny.


Motoros s√°rk√°ny rovat PMAviation PulsR [ Oktat√°s / Formation ]
A tavaly novemberben Birminghamban tartott Flying Show-n mutatt√°k be a P&M Aviation √ļj fejleszt√©s√©t, a PulsR tr√°jkot.
Eddig a QuikR volt sz√°munkra az abszol√ļt cs√ļcs a fels√Ķ kateg√≥ri√°s, utaz√°sra sz√°nt motoros s√°rk√°nyok k√∂z√∂tt, most √ļgy t√Ľnik, saj√°t magukat is fel√ľlm√ļlj√°k Billy Brooks-√©k.


Motoros sárkány rovat Vuelacadiz Világkupa 2011 [ Rendezvény/Evénément ]
Az idei ultrak√∂nny√Ľ rep√ľl√Ķs vil√°gbajnoks√°got Ein Yahevben tartott√°k volna, ha Augusztus 12.-√©n, 64 nappal a kit√Ľz√∂tt id√Ķpont el√Ķtt az FAI nem k√©nyszer√ľlt volna lemondani. Az ok az √°ltal√°nos √©rdektelens√©g, vagy Izrael bojkottja, mindegy.


Motoros sárkány rovat Portugál vakáció [ Kaland / Aventure ]
Henry de Lavenne megh√≠vott a j√ļlius v√©g√©n tartand√≥ 30. sz√ľlet√©snapj√°ra. Henry 1981 √≥ta rep√ľl motoros s√°rk√°nnyal. √ögy tartja, 1946-ban j√∂tt a vil√°gra √©s 1981 √≥ta √©l. √Čn csak 2004 √≥ta ismerem, akkor vel√ľnk volt a K√°rp√°tok ralin, az√≥ta minden jelent√Ķsebb l√©gi √∂sszer√∂ffen√©sen egym√°sba botlunk.


Motoros sárkány rovat Technikai Triatlon 2011 [ Rendezvény/Evénément ]

Id√©n imm√°r nyolcadik alkalommal ker√ľlt megrendez√©sre a Ferinc Vince √©s csapata szervez√©s√©ben a Nagykanizsai sportrep√ľl√Ķt√©ren a Technikai Triatlon.


Motoros s√°rk√°ny rovat Skypper 582 NuviX [ Oktat√°s / Formation ]
A kis mindenes

Az Air Creation m√°r bej√°rta a v√©gletek felfele keres√©s√©nek √©rdekes, kereskedelmileg bizony√≠tottan √©rv√©nyes √ļtj√°t, most pedig √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy visszakacsintanak a motoros s√°rk√°nynak, mint √©lvezeti cikknek az alap-√©rt√©keihez, egyben egy kev√©sb√© zs√≠ros, de egyre n√©pesebb vev√Ķr√©teg fel√©.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Id√Ķj√°r√°s
   

Útmutató
   

Szavaz√°s
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gy√ļr√≥ PPG Rept√©rrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.12 mŠsodperc