Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Vampair.hu: Merevszárnyú UL

Keresés a rovat híreiben:   
[ Főoldal | Rovatok ]

Merevszárnyú UL rovat BRM Aero XL8 912 S [ Oktatás / Formation ]
A felső kategóriás merevszárnyúak piacán „kopasz”, de minden adottsága meg van hozzá, hogy zavarba hozza a Dynamic, VL3 vagy egyéb Eurostarokat.


Merevszárnyú UL rovat Skyleader GP One 912 UL [ Oktatás / Formation ]
A GP One-t már régóta vártuk, a Skyleader kivárta, hogy beérjen, mielőtt piacra dobja. Az egyik első sorozatgyártott példányt tesztelhettük Bloisban az idén nyár végén.


Merevszárnyú UL rovat Blois 2013 [ Rendezvény/Evénément ]
Az idén az ultrakönnyű helikopterek uralkodtak Blois-ban. Minden reményen és elképzelésen felüli volt a jelenlétük, mintha csak a kritikus tömeg meghaladásával is azt akarták volna üzenni:...


Merevszárnyú UL rovat Best Off Skyranger Swift 912 UL [ Oktatás / Formation ]
A Csúcsgépek ellentézise
A Skyranger a megfizethető ultrakönnyű gépek referenciája a francia piacon. Úgy verseny mint képzés terén rég bebizonyított mindent, az építés, szerelés, karbantartás könnyűségét és repülésének élvezetét is beleértve.


Merevszárnyú UL rovat Balatonfőkajár 15 éves [ Rendezvény/Evénément ]
A balatonfőkajári UL reptér az ország legtutibb pontján található. A Balatontól egy kiadósabb, de bátran bevállalható sétányira, északkeletre található, az M7-ről jól láthatóan.


Merevszárnyú UL rovat Aero 2013 [ Rendezvény/Evénément ]
Az idén sem voltunk…
Úgy hírlik, nem veszítettünk semmit. Vagy savanyú a szőlő? Az ismerősök beszámolói alapján hajlamosak vagyunk elhinni, hogy a válság mégis valóság, az ultrakönnyű repülőipar bizonyítja.


Merevszárnyú UL rovat Csúcsgép csócsa, mire jók a levegőben? [ Oktatás / Formation ]
A VL3 a legalsó sebességtartományban is meglepően könnyedén kormányozható, a bot és az oldalkormány egyaránt ultra-hatékony. Nagy sebességen ez túlkormányozottságot okozhat. A gyártó rajta van az ügyön, de még van dolga vele.


Merevszárnyú UL rovat Csúcsgép csócsa [ Oktatás / Formation ]
Miguel Horville szerkeszti az egyre népszerűbb www.ulmag.fr portált, amivel lassan lenyomja a nyomtatott szakirodalom nagy nevű és múltú olyan résztvevőit, a Vol Moteur és a Volez magazinokat.


Merevszárnyú UL rovat Demoichelle [ Teszt / Test ]
Igen, Alberto Santos Dumont, a franko-brazil madárember 60 kg-os, bambuszból és fenyőből faragott, 35 lóerős kéthengeres pöffentővel hajtott Demoiselle SD 20-asának a modern replikájáról van szó. A változtatható profilú „kisasszony” 1906 és 1909 között repült, akár 3000 m-es magasságba is.


Merevszárnyú UL rovat Pipistrel Alpha Trainer [ Oktatás / Formation ]
Elhanyagoltuk a merevszárnyúakat mostanában. Enyhítő körülmény, hogy a válság kezdete óta nem az általam komált irányba fejlődik ez a műfaj.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Időjárás
   

Útmutató
   

Szavazás
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gyúró PPG Reptérrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.09 másodperc