HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
Vampair.hu: Merevsz√°rny√ļ UL

Keresťs a rovat hŪreiben:   
[ Fűoldal | Rovatok ]

Merevsz√°rny√ļ UL rovat BRM Aero XL8 912 S [ Oktat√°s / Formation ]
A fels√Ķ kateg√≥ri√°s merevsz√°rny√ļak piac√°n „kopasz”, de minden adotts√°ga meg van hozz√°, hogy zavarba hozza a Dynamic, VL3 vagy egy√©b Eurostarokat.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Skyleader GP One 912 UL [ Oktat√°s / Formation ]
A GP One-t m√°r r√©g√≥ta v√°rtuk, a Skyleader kiv√°rta, hogy be√©rjen, miel√Ķtt piacra dobja. Az egyik els√Ķ sorozatgy√°rtott p√©ld√°nyt tesztelhett√ľk Bloisban az id√©n ny√°r v√©g√©n.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Blois 2013 [ Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment ]
Az id√©n az ultrak√∂nny√Ľ helikopterek uralkodtak Blois-ban. Minden rem√©nyen √©s elk√©pzel√©sen fel√ľli volt a jelenl√©t√ľk, mintha csak a kritikus t√∂meg meghalad√°s√°val is azt akart√°k volna √ľzenni:...


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Best Off Skyranger Swift 912 UL [ Oktat√°s / Formation ]
A Cs√ļcsg√©pek ellent√©zise
A Skyranger a megfizethet√Ķ ultrak√∂nny√Ľ g√©pek referenci√°ja a francia piacon. √ögy verseny mint k√©pz√©s ter√©n r√©g bebizony√≠tott mindent, az √©p√≠t√©s, szerel√©s, karbantart√°s k√∂nny√Ľs√©g√©t √©s rep√ľl√©s√©nek √©lvezet√©t is bele√©rtve.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Balatonf√Ķkaj√°r 15 √©ves [ Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment ]
A balatonf√Ķkaj√°ri UL rept√©r az orsz√°g legtutibb pontj√°n tal√°lhat√≥. A Balatont√≥l egy kiad√≥sabb, de b√°tran bev√°llalhat√≥ s√©t√°nyira, √©szakkeletre tal√°lhat√≥, az M7-r√Ķl j√≥l l√°that√≥an.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Aero 2013 [ Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment ]
Az id√©n sem voltunk…
√ögy h√≠rlik, nem vesz√≠tett√ľnk semmit. Vagy savany√ļ a sz√Ķl√Ķ? Az ismer√Ķs√∂k besz√°mol√≥i alapj√°n hajlamosak vagyunk elhinni, hogy a v√°ls√°g m√©gis val√≥s√°g, az ultrak√∂nny√Ľ rep√ľl√Ķipar bizony√≠tja.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Cs√ļcsg√©p cs√≥csa, mire j√≥k a leveg√Ķben? [ Oktat√°s / Formation ]
A VL3 a legals√≥ sebess√©gtartom√°nyban is meglep√Ķen k√∂nnyed√©n korm√°nyozhat√≥, a bot √©s az oldalkorm√°ny egyar√°nt ultra-hat√©kony. Nagy sebess√©gen ez t√ļlkorm√°nyozotts√°got okozhat. A gy√°rt√≥ rajta van az √ľgy√∂n, de m√©g van dolga vele.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Cs√ļcsg√©p cs√≥csa [ Oktat√°s / Formation ]
Miguel Horville szerkeszti az egyre n√©pszer√Ľbb www.ulmag.fr port√°lt, amivel lassan lenyomja a nyomtatott szakirodalom nagy nev√Ľ √©s m√ļlt√ļ olyan r√©sztvev√Ķit, a Vol Moteur √©s a Volez magazinokat.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Demoichelle [ Teszt / Test ]
Igen, Alberto Santos Dumont, a franko-brazil mad√°rember 60 kg-os, bambuszb√≥l √©s feny√Ķb√Ķl faragott, 35 l√≥er√Ķs k√©thengeres p√∂ffent√Ķvel hajtott Demoiselle SD 20-as√°nak a modern replik√°j√°r√≥l van sz√≥. A v√°ltoztathat√≥ profil√ļ „kisasszony” 1906 √©s 1909 k√∂z√∂tt rep√ľlt, ak√°r 3000 m-es magass√°gba is.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Pipistrel Alpha Trainer [ Oktat√°s / Formation ]
Elhanyagoltuk a merevsz√°rny√ļakat mostan√°ban. Enyh√≠t√Ķ k√∂r√ľlm√©ny, hogy a v√°ls√°g kezdete √≥ta nem az √°ltalam kom√°lt ir√°nyba fejl√Ķdik ez a m√Ľfaj.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Id√Ķj√°r√°s
   

Útmutató
   

Szavaz√°s
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gy√ļr√≥ PPG Rept√©rrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.12 mŠsodperc