HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
Vampair.hu: Forgószárnyas UL

Keresťs a rovat hŪreiben:   
[ Fűoldal | Rovatok ]

Forgószárnyas UL rovat Karib tengeri girózás? [ Oktatás / Formation ]
Mi√©rt ne...Ha net√°n Guadeloupe-on t√∂lti valaki a vak√°ci√≥t, felt√©tlen√ľl keresse fel Jean-Claude Antoine bar√°tunkat, aki a helyi rep√ľl√Ķklub «Big¬†Boss»-a, hivatkozzon r√°nk √©s a szezon, de lehet, hogy √©lete nagy √©lm√©nye garant√°lt:


Forg√≥sz√°rnyas UL rovat Hossz√ļ h√©tv√©ge [ Oktat√°s / Formation ]
Lassan egyenesbe ker√ľlnek az els√Ķ hazai J-Ro pap√≠rjai, de addig is rep√ľltem 5 √≥r√°t a t√≠pussal, m√©gpedig szab√°lyosan. Hogy mik√©nt?


Forg√≥sz√°rnyas UL rovat Horv√°t t√ļra 2013 [ Kaland / Aventure ]
Eddig csak nagyot mond√≥ pil√≥t√°k sz√≠nes besz√°mol√≥ib√≥l volt valami halv√°ny elk√©pzel√©sem a mostanra m√°r hagyom√°nyosnak mondhat√≥ One-Two-Fly szervez√©s√Ľ horv√°torsz√°gi t√ļr√°k sz√©ps√©g√©r√Ķl.


Forgószárnyas UL rovat Görög portya [ Kaland / Aventure ]
A m√°jusi sz√°mban otthagytuk Shuhei bar√°tunkat √°prilis 13.-√°n a Caposile-i rep√ľl√Ķklub bulij√°ban. M√°snap, Velence nemzetk√∂zi repter√©nek a fut√≥p√°ly√°j√°t talaj √∂tvenen keresztezve, a Lido tengely√©ben √©rintve Velenc√©t...


Forgószárnyas UL rovat Tél, még egyszer, becsszóra utoljára... [ Rendezvény/Evénément ]
Tudom, az idei t√©l r√∂vid volt, de t√ļl k√©s√Ķre esett. Ne is halljunk r√≥la. Na j√≥, m√©g csak p√°r sor erej√©ig. A h√≥ nem csak a t√©l, hanem a hegyv√≠d√©k velej√°r√≥ja, a hegy meg eg√©sz m√°s.


Forgószárnyas UL rovat Shuhei Seki megint kitett magáért [ Oktatás / Formation ]
Addig gy√Ķzk√∂dt√ľk egym√°st skype-on az elm√ļlt h√≥napokban az ultrak√∂nny√Ľ helikopterben rejl√Ķ lehet√Ķs√©gekkel kapcsolatban, hogy fogta mag√°t √©s v√°s√°rolt egy Kompress Charly 1-et mag√°nak Belgiumban.


Forg√≥sz√°rnyas UL rovat Cicar√© √ļjrat√∂ltve [ Oktat√°s / Formation ]

Akit √©rdekel az ultrak√∂nny√Ľ helikopter, tiszt√°ban van vele, hogy a jelenleg leg√≠g√©retesebb ultrak√∂nny√Ľ helikopter csal√°d az argentin zseni, Augusto Cicar√©, nev√©hez k√∂t√Ķdik.


Forgószárnyas UL rovat AG1 [ Oktatás / Formation ]
Az idestova harminc √©ve ultrak√∂nny√Ľ l√©gi j√°rm√Ľveket gy√°rt√≥ Apollo sz√°m√°ra az autogir√≥ nem a k√©tezres √©vek prim√Ķrje. Moln√°r Zoli az els√Ķ autogir√≥t 1975 ben √©p√≠tette Bajz√°t Alberttel, egy Bensen B8M-et, egy szlov√°k pil√≥ta rep√ľlte be Poroszl√≥ t√©rs√©g√©ben.


Forgószárnyas UL rovat UL helikopter pilótaképzés [ Oktatás / Formation ]
M√©g Basse-Hamban megegyezt√ľnk Matthieu-vel, hogy a Coupe Icare alkalm√°val leugrom hozz√° a prov√°nszi Alpokba, hogy k√∂zelebbi ismerets√©get k√∂thessek a CH 7-el √©s a hegyi helikopterez√©s saj√°toss√°gaival.


Forgószárnyas UL rovat Girózás legálisan [ Oktatás / Formation ]
Lehets√©ges √°tnyergelni s√°rk√°nyr√≥l gir√≥ra 1 √©v alatt szab√°lyosan? Mindj√°rt kider√ľl.
Tavaly okt√≥berben adtam t√ļl s√°rk√°nyomon, f√°j√≥ sz√≠vvel, mert legbel√ľl √©reztem, hogy s√°rk√°nyb√≥l nincs tov√°bb.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Id√Ķj√°r√°s
   

Útmutató
   

Szavaz√°s
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gy√ļr√≥ PPG Rept√©rrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.14 mŠsodperc