Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Forgószárnyas UL rovat Kaland / Aventure: Horvát túra 2013
Eddig csak nagyot mondó pilóták színes beszámolóiból volt valami halvány elképzelésem a mostanra már hagyományosnak mondható One-Two-Fly szervezésű horvátországi túrák szépségéről.


Forgószárnyas UL rovat Kaland / Aventure: Görög portya
A májusi számban otthagytuk Shuhei barátunkat április 13.-án a Caposile-i repülőklub bulijában. Másnap, Velence nemzetközi repterének a futópályáját talaj ötvenen keresztezve, a Lido tengelyében érintve Velencét...


Hátimotor rovat Kaland / Aventure: PPG profi portré
Daniel Moench kimondottan olyan motoros ernyős profi, amilyenből nincs elég a világon, mifelénk pedig még mutatóba sem. Pedig amint azt életútja bizonyítja, leleményesen és sok munkával korrektül meg lehet élni ultrakönnyű repülésből és abból, ami a tevékenység körül üzletileg elérhető


Hátimotor rovat Kaland / Aventure: Léon Philibien tud élni
Tavasztól őszig Franciaország kikötőiben, időnként egy-egy csatornába is bemerészkedve motoros ernyős fotózással és könyvkiadással keresi a kenyerét,...


Hátimotor rovat Kaland / Aventure: El Camino, égen-földön

A Szent Jakab zarándokút reneszánszát éli. Az összezavarodott és céltalan huszonegyedik századi létben sokan keresik az értelmet és még inkább önmagukat. Ezen a megismeréshez vezető úton alázattal illik haladni.


Hátimotor rovat Kaland / Aventure: A Meteórák meghódítása
Az égbenyúló sziklaoszlopokra épült görög kolostorok szinte kínálják magukat, hogy a levegőből is megcsodáljuk őket. A korábbi sűrű légiforgalom azonban zavarta a szerzeteseket, akiknek mára sikerült is elérniük a repülések letiltását.


Forgószárnyas UL rovat Kaland / Aventure: Vissza Odesszából
A Fekete tenger északi partvonalát követve majd a Duna deltájának északi peremén haladva a 200 km Tulcea repteréig olyan precízen lett meg, hogy tíz perccel a reptér, egyben a vámhivatal zárórája, negyedórával a zivatar kitörése előtt estek be.


Forgószárnyas UL rovat Kaland / Aventure: Párizs-Odessza
Jerome Prompsy a Párizs elővárosának számító Meaux-ban lakik. Korábban sárkánnyal, két éve giróval repül, szeret nagyokat túrázni.


Forgószárnyas UL rovat Kaland / Aventure: Röpködés a világ körül - másképpen
Arról már írtunk eleget, hogy rendkívüli képességekkel megáldott és szemérmetlenül szerencsés szakik ultrakönnyű repcsivel körberepülték a földgolyót. Ezek a teljesítmények legkevesebb adrenalin és izzadtságszagúak szoktak lenni, a könnyedség és a derű elmarad.


Forgószárnyas UL rovat Kaland / Aventure: Kompress-el a világ végére
Matthieu De Quillacq első blikkre nem a nők ideálja. Nem csak a fizikai adottságai miatt, hanem azért is, mert az élete kizárólag a repülésről szól, abban meg kevés nő tud tartósan osztozni.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Időjárás
   

Útmutató
   

Szavazás
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gyúró PPG Reptérrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.07 másodperc