HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
Forg√≥sz√°rnyas UL rovat Kaland / Aventure: Horv√°t t√ļra 2013
Eddig csak nagyot mond√≥ pil√≥t√°k sz√≠nes besz√°mol√≥ib√≥l volt valami halv√°ny elk√©pzel√©sem a mostanra m√°r hagyom√°nyosnak mondhat√≥ One-Two-Fly szervez√©s√Ľ horv√°torsz√°gi t√ļr√°k sz√©ps√©g√©r√Ķl.


Forgószárnyas UL rovat Kaland / Aventure: Görög portya
A m√°jusi sz√°mban otthagytuk Shuhei bar√°tunkat √°prilis 13.-√°n a Caposile-i rep√ľl√Ķklub bulij√°ban. M√°snap, Velence nemzetk√∂zi repter√©nek a fut√≥p√°ly√°j√°t talaj √∂tvenen keresztezve, a Lido tengely√©ben √©rintve Velenc√©t...


Hátimotor rovat Kaland / Aventure: PPG profi portré
Daniel Moench kimondottan olyan motoros erny√Ķs profi, amilyenb√Ķl nincs el√©g a vil√°gon, mifel√©nk pedig m√©g mutat√≥ba sem. Pedig amint azt √©let√ļtja bizony√≠tja, lelem√©nyesen √©s sok munk√°val korrekt√ľl meg lehet √©lni ultrak√∂nny√Ľ rep√ľl√©sb√Ķl √©s abb√≥l, ami a tev√©kenys√©g k√∂r√ľl √ľzletileg el√©rhet√Ķ


Hátimotor rovat Kaland / Aventure: Léon Philibien tud élni
Tavaszt√≥l √Ķszig Franciaorsz√°g kik√∂t√Ķiben, id√Ķnk√©nt egy-egy csatorn√°ba is bemer√©szkedve motoros erny√Ķs fot√≥z√°ssal √©s k√∂nyvkiad√°ssal keresi a kenyer√©t,...


Hátimotor rovat Kaland / Aventure: El Camino, égen-földön

A Szent Jakab zar√°ndok√ļt renesz√°nsz√°t √©li. Az √∂sszezavarodott √©s c√©ltalan huszonegyedik sz√°zadi l√©tben sokan keresik az √©rtelmet √©s m√©g ink√°bb √∂nmagukat. Ezen a megismer√©shez vezet√Ķ √ļton al√°zattal illik haladni.


Hátimotor rovat Kaland / Aventure: A Meteórák meghódítása
Az √©gbeny√ļl√≥ sziklaoszlopokra √©p√ľlt g√∂r√∂g kolostorok szinte k√≠n√°lj√°k magukat, hogy a leveg√Ķb√Ķl is megcsod√°ljuk √Ķket. A kor√°bbi s√Ľr√Ľ l√©giforgalom azonban zavarta a szerzeteseket, akiknek m√°ra siker√ľlt is el√©rni√ľk a rep√ľl√©sek letilt√°s√°t.


Forgószárnyas UL rovat Kaland / Aventure: Vissza Odesszából
A Fekete tenger √©szaki partvonal√°t k√∂vetve majd a Duna delt√°j√°nak √©szaki perem√©n haladva a 200 km Tulcea repter√©ig olyan prec√≠zen lett meg, hogy t√≠z perccel a rept√©r, egyben a v√°mhivatal z√°r√≥r√°ja, negyed√≥r√°val a zivatar kit√∂r√©se el√Ķtt estek be.


Forgószárnyas UL rovat Kaland / Aventure: Párizs-Odessza
Jerome Prompsy a P√°rizs el√Ķv√°ros√°nak sz√°m√≠t√≥ Meaux-ban lakik. Kor√°bban s√°rk√°nnyal, k√©t √©ve gir√≥val rep√ľl, szeret nagyokat t√ļr√°zni.


Forg√≥sz√°rnyas UL rovat Kaland / Aventure: R√∂pk√∂d√©s a vil√°g k√∂r√ľl - m√°sk√©ppen
Arr√≥l m√°r √≠rtunk eleget, hogy rendk√≠v√ľli k√©pess√©gekkel meg√°ldott √©s szem√©rmetlen√ľl szerencs√©s szakik ultrak√∂nny√Ľ repcsivel k√∂rberep√ľlt√©k a f√∂ldgoly√≥t. Ezek a teljes√≠tm√©nyek legkevesebb adrenalin √©s izzadts√°gszag√ļak szoktak lenni, a k√∂nnyeds√©g √©s a der√Ľ elmarad.


Forgószárnyas UL rovat Kaland / Aventure: Kompress-el a világ végére
Matthieu De Quillacq els√Ķ blikkre nem a n√Ķk ide√°lja. Nem csak a fizikai adotts√°gai miatt, hanem az√©rt is, mert az √©lete kiz√°r√≥lag a rep√ľl√©sr√Ķl sz√≥l, abban meg kev√©s n√Ķ tud tart√≥san osztozni.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Id√Ķj√°r√°s
   

Útmutató
   

Szavaz√°s
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gy√ļr√≥ PPG Rept√©rrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.10 mŠsodperc