HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
H√°timotor rovat Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment: Duna√ļjv√°ros – PPG Vil√°gbajnoks√°g el√Ķv√°logat√≥ – 2013. augusztus
Nehezen indult, de j√≥ d√∂nt√©ssel, ugyanis a cs√ľt√∂rt√∂ki napot el√Ķz√Ķleg lef√ļjt√°k a szeles id√Ķj√°r√°s miatt. Aznap este 17-t√Ķl lehetett regisztr√°lni a helysz√≠nen.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment: Blois 2013
Az id√©n az ultrak√∂nny√Ľ helikopterek uralkodtak Blois-ban. Minden rem√©nyen √©s elk√©pzel√©sen fel√ľli volt a jelenl√©t√ľk, mintha csak a kritikus t√∂meg meghalad√°s√°val is azt akart√°k volna √ľzenni:...


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment: Balatonf√Ķkaj√°r 15 √©ves
A balatonf√Ķkaj√°ri UL rept√©r az orsz√°g legtutibb pontj√°n tal√°lhat√≥. A Balatont√≥l egy kiad√≥sabb, de b√°tran bev√°llalhat√≥ s√©t√°nyira, √©szakkeletre tal√°lhat√≥, az M7-r√Ķl j√≥l l√°that√≥an.


Motoros sárkány rovat Rendezvény/Evénément: Triatlon 2013
Id√©n is besz√°molunk a rep√ľl√Ķs k√∂r√∂kben m√°r j√≥l ismert Nagykanizsa-i Tehnikai Triatlonr√≥l, amely imm√°r tizedik alkalommal ker√ľlt megrendez√©sre. Ezen a vil√°gviszonylatban egyed√ľl√°ll√≥ versenyen sok visszat√©r√Ķ vend√©g √©s √ļjonc is r√©szt vett.


Hátimotor rovat Rendezvény/Evénément: PPG WB news
Elkezd√Ķdtek az edz√©sek a 2014-ben Duna√ļjv√°rosban megrendezend√Ķ UL Vil√°gbajnoks√°gra. A pilonker√ľlget√Ķs sz√°mok k√ľls√Ķ szeml√©l√Ķ sz√°m√°ra egyszer√Ľnek t√Ľnnek, a h√©tk√∂znapi (net√°n h√©tv√©gi) ...


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment: Aero 2013
Az id√©n sem voltunk…
√ögy h√≠rlik, nem vesz√≠tett√ľnk semmit. Vagy savany√ļ a sz√Ķl√Ķ? Az ismer√Ķs√∂k besz√°mol√≥i alapj√°n hajlamosak vagyunk elhinni, hogy a v√°ls√°g m√©gis val√≥s√°g, az ultrak√∂nny√Ľ rep√ľl√Ķipar bizony√≠tja.


Forgószárnyas UL rovat Rendezvény/Evénément: Tél, még egyszer, becsszóra utoljára...
Tudom, az idei t√©l r√∂vid volt, de t√ļl k√©s√Ķre esett. Ne is halljunk r√≥la. Na j√≥, m√©g csak p√°r sor erej√©ig. A h√≥ nem csak a t√©l, hanem a hegyv√≠d√©k velej√°r√≥ja, a hegy meg eg√©sz m√°s.


Motoros s√°rk√°ny rovat Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment: UL VB 2014, Duna√ļjv√°ros
A 2012-s UL Vb a spanyolorsz√°gi Marug√°nban, nem csak a „h√©t sz√Ľk esztend√Ķ” ut√°ni els√Ķ √©rmet hozta, hanem az esti borozgat√°sok k√∂zben t√∂bb nemzet sportol√≥i is megeml√≠tett√©k, hogy sz√≠vesen j√∂nn√©nek √ļjra Magyarorsz√°gra versenyezni.


Hátimotor rovat Rendezvény/Evénément: ITV V-Max
A Coupe Icare alkalm√°val megrendezett Parabatix (helyi t√°jsz√≥l√°ssal: Icarobatix) Air Race-t nagy meglepet√©sre Thomas Migneaux nyerte olyan szt√°rok el√Ķtt, mint Pascal Vall√©e, Mathieu Rouanet vagy Alex Mateos.


Hátimotor rovat Rendezvény/Evénément: Coupe Icare 2012
Az id√©n nem √°ll√≠tottunk ki a a Coupe Icare-on, ink√°bb a PPG AIR RACE m√Ľfaj√°ra koncentr√°ltunk. Olyannyira, hogy alaposan meg is t√°mogattuk a Pascal√©kat.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Id√Ķj√°r√°s
   

Útmutató
   

Szavaz√°s
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gy√ļr√≥ PPG Rept√©rrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.32 mŠsodperc