HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
H√°timotor rovat Teszt / Test: Polini Thor 200 teszt
Kezelj√ľk premisszak√©nt, hogy a Polini Thor 200 a jelenleg legk√≠v√°natosabb „nagy” motor. A Vitto Moster se kutya, de azt m√°r kicsit meguntuk az elm√ļlt h√°rom √©vben, m√≠g kv√°zi egyeduralkodott a 175 – 200 cm3-es g√©poszt√°lyban.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Teszt / Test: Demoichelle
Igen, Alberto Santos Dumont, a franko-brazil mad√°rember 60 kg-os, bambuszb√≥l √©s feny√Ķb√Ķl faragott, 35 l√≥er√Ķs k√©thengeres p√∂ffent√Ķvel hajtott Demoiselle SD 20-as√°nak a modern replik√°j√°r√≥l van sz√≥. A v√°ltoztathat√≥ profil√ļ „kisasszony” 1906 √©s 1909 k√∂z√∂tt rep√ľlt, ak√°r 3000 m-es magass√°gba is.


H√°timotor rovat Teszt / Test: Paramania GTR 20 vs Ozone VIPER2 220
A Hadron tesztelésekor támadt az ötlet, hogy össze kéne hasonlítani a két nagy versenytárssal, a Paramania GTR és az Ozone Viper2-vel.


H√°timotor rovat Teszt / Test: Dudek Hadron
Tavaly, a Coupe Icare-on pr√≥b√°ltam ki, bele is szerelmesedtem egyb√Ķl. Azel√Ķtt mindig a dilemma szarv√°n √ľltem rep√ľl√©s el√Ķtt: a 22-es Plasm√°t vagy a 23-as Nucleont teregessem ki?


Forg√≥sz√°rnyas UL rovat Teszt / Test: Apollo Gyro sz√Ľzfelsz√°ll√°s
Filipovits Attila bar√°tunk teljesen belez√ļgott a gir√≥ba. Olyannyira, hogy One-Two fly nev√Ľ c√©g√©n kereszt√ľl az Autogyro Europe term√©keit is forgalmazza, ...


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Teszt / Test: Catalina
Az olaszorsz√°gi Aviano-t√≥l k√∂p√©sre van a Fly Synthesis gy√°ra. Komoly, szigor√ļ, sz√ľrke √©p√ľlet, kicsit bunkerszer√Ľ. Az ott gy√°rtott repcsik viszont der√Ľsek. J√≥kedv√ľkben csin√°lj√°k √Ķket az √©letnek √∂r√ľlni tud√≥ talj√°nok.


H√°timotor rovat Teszt / Test: Von√≥er√Ķ m√©r√©s P√©csett
A  j√ļlius 22-24 k√∂z√∂tt katasztrof√°lis id√Ķj√°r√°si k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt megrendezett Pil√≥tatal√°lkoz√≥ kiv√°l√≥ alkalmat ny√ļjtott arra, ...


Forgószárnyas UL rovat Teszt / Test: Alpi vs Fama
Az autogir√≥ √ļgy vezet a helikopterhez, mint marihu√°na a heroinhoz. Lehet, hogy jobb bele sem k√≥stolni a forg√≥sz√°rnyasba. L√°m, √©n teljesen norm√°lis ember voltam kor√°bban. Csak a term√©szetes, az √°llatvil√°gban megfigyelhet√Ķ form√°it szerettem a rep√ľl√©snek, ezekre v√°gytam.


Forgószárnyas UL rovat Teszt / Test: Kocyba

√ögy t√Ľnik, hogy a z√°rt, sportkup√© kateg√≥ri√°s, 70-100 kEuros √°rfekv√©s√Ľ autogir√≥ biztos√≠tja a m√Ľfaj terjed√©s√©t. De ha m√°r egyszer bekapta a piac a csalit, ki tudja, mi j√∂n m√©g?Forgószárnyas UL rovat Teszt / Test: Cavalon
Hol vannak m√°r azok az id√Ķk, amikor az autogir√≥k motorker√©kp√°r vagy motoros s√°rk√°ny m√≥dira nyitott √©s egym√°s m√∂g√∂tt √ľl√Ķsek voltak…


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Id√Ķj√°r√°s
   

Útmutató
   

Szavaz√°s
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gy√ļr√≥ PPG Rept√©rrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.13 mŠsodperc