HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
Motoros s√°rk√°ny

Triatlon 2013


Id√©n is besz√°molunk a rep√ľl√Ķs k√∂r√∂kben m√°r j√≥l ismert Nagykanizsa-i Tehnikai Triatlonr√≥l, amely imm√°r tizedik alkalommal ker√ľlt megrendez√©sre. Ezen a vil√°gviszonylatban egyed√ľl√°ll√≥ versenyen sok visszat√©r√Ķ vend√©g √©s √ļjonc is r√©szt vett.


Egyesek megszokott csapatt√°rsaikkal versenyeztek, m√°sok sorsol√°s √°ltal tal√°lt√°k meg versenyt√°rsukat. A m√°r megszokott fel√°ll√°sban folyt le a verseny, d√©lel√Ķtt a rep√ľl√Ķs navig√°ci√≥s feladat zajlott, amely sor√°n a r√©sztvev√Ķknek nem csup√°n a megadott √ļtvonalat kellett k√∂vetni√ľk, hanem 10 k√©pet is meg kellett tal√°lniuk, amelyek pontos hely√©t be kellett jel√∂lni√ľk a rep√ľl√©si √ļtvonal ment√©n. A rep√ľl√©sb√Ķl visszat√©r√Ķ, megf√°radt csapatokat finom eb√©ddel √©s √ļjabb feladattal v√°rt√°k a rendez√Ķk. Az aut√≥s verseny k√∂vetkezett: a k√©t f√Ķs csapatok itiner alapj√°n jutottak el az ellen√Ķrz√Ķ pontokra, ahol a rendez√Ķk √ľgyess√©gi feladatokat k√©sz√≠tettek el√Ķ sz√°mukra.
Az aut√≥z√°s a Cs√≥nak√°z√≥ t√≥n√°l fejez√Ķd√∂tt be, ahol a csapatok jet skivel h√≥d√≠tott√°k meg a b√≥j√°kkal t√Ľzdelt v√≠zt√ľkr√∂t. A lelkes k√∂z√∂ns√©g az id√©n is megcsod√°lhatta n√©h√°ny r√©sztvev√Ķ √ļsz√≥ tehets√©g√©t. A rep√ľl√Ķt√©rre visszat√©r√Ķket kellemetlen l√°tv√°ny fogadta, es√Ķfelh√Ķk form√°j√°ban, de mivel a rendez√Ķk szok√°sukhoz h√≠ven gondoskodtak a j√≥ id√Ķj√°r√°sr√≥l, csup√°n f√©l √≥r√°t tol√≥dott a program. Ez id√Ķ alatt legal√°bb egy kis pihen√©sre is jutott id√Ķ. A rep√ľl√Ķs √ľgyess√©gi feladatokat nagy √©rdekl√Ķd√©ssel v√°rt√°k az √ļj vend√©gek √©s saj√°t b√Ķr√ľk√∂n tapasztalhatt√°k meg, hogy nem is olyan egyszer√Ľ egy nagy sebess√©ggel suhan√≥ g√©pb√Ķl homokzs√°kkal c√©lba tal√°lni vagy egy paintball fegyverrel lufikat vad√°szni. A verseny j√≥ hangulatban folyt le, minden √ļj √©s visszat√©r√Ķ megh√≠vott j√≥l √©rezte mag√°t, a j√≥ szervez√©snek √©s a kellemes, bar√°ti t√°rsas√°gnak k√∂sz√∂nhet√Ķen. A verseny √∂tletgazd√°ja, Ferinc Vince, id√©n bejelentette, hogy visszavonul ennek a versenynek a rendez√Ķi poz√≠ci√≥j√°b√≥l, de rem√©li, hogy a versenysorozat ennek ellen√©re folytat√≥dik √©s a j√∂v√Ķ √©vi rendezv√©nyen az eddigi szervez√Ķcsapat tagjai versenyz√Ķkk√©nt vehetnek r√©szt. Ez √ļton is szeretn√©nk megk√∂sz√∂nni a szervez√Ķknek √©s a vend√©geknek is az idei bulit.


1. Heged√Ľs K√°roly Varga Joci
2. Matuska P√°l Gr√ļber Attila
3. Kun Zolt√°n Rad√°k S√°ndor
4. Filipovits Attila Hamar S√°ndor dr
5. Ferencz Lajos Sz√Ķcs √Ārp√°d
6. Tóth Róbert Kátai Zsolt
7. Kurucz Attila Nagy Imre
8. Seb√Ķk Vendel Varga Misi
9. Makár Ferenc Tóth Dániel
10. Gy√Ķri Zolt√°n F√∂ldes Ferenc
11. Solymosi Tibor Dobri Lajos
12. Tóth László Vizaknai Erzsébet
13. Szalay Péter Vaspál Gábor
14. Bogn√°r Tibor K√°d√°r Jen√Ķ
15. Dolmányos László Dara Roland
16. Kopa László Fábián Csilla

Szöveg és képek: Vizaknai Katinka 
Belťpťs
   

Kapcsolůdů linkek
   

HŪr ťrtťkelťse
   

Parancsok
   

Kapcsolůdů rovatok

Forg√≥sz√°rnyas ULMerevsz√°rny√ļ ULMotoros s√°rk√°ny

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.11 mŠsodperc