HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
Merevsz√°rny√ļ UL

Apollo nap


A XII. Apollo tal√°lkoz√≥ a j√≥ id√Ķ √©s a j√≥kedv jegy√©ben zajlott. Ahogy m√°r megszokhattuk, id√©n is sz√≠nvonalas m√Ľsor√∂ssze√°ll√≠t√°st √©lvezhettek az egri rep√ľl√Ķt√©rre kil√°togat√≥k. A tal√°lkoz√≥ hivatalos megnyit√≥j√°t k√∂vet√Ķen “beindult az √©let”, √ļgy a f√∂ld√∂n, mint a leveg√Ķben is.A l√©gibemutat√≥k sorozat√°t a Hajd√ļ k√∂tel√©k nyitotta, majd ezt k√∂vette a motoros erny√Ķs√∂k par√°d√©ja, a d√©li √≥r√°kban meg√©rkeztek a Bazul kupa versenyz√Ķi is, akik Miskolcr√≥l, egy feladat keret√©n bel√ľl rep√ľltek √°t Egerbe. K√©s√Ķbb az eget egy √≥ri√°sk√≠gy√≥ pr√≥b√°lta mag√°√©v√° tenni, de Pamacs sikeresen b√Ľv√∂lte. A gy√°r egyik legismertebb szt√°rpil√≥t√°ja, Filipovits Attila az id√©n nem motoros s√°rk√°nnyal, hanem egy MTO Sport nyitott tandem elrendez√©s√Ľ autogir√≥val k√°pr√°ztatta a nagy√©rdem√Ľt, jelezve ezzel, hogy valami k√©sz√ľl Egerben a halley-n√©l, √©s se nem puha, se nem merev a sz√°rnya...
A d√©lut√°ni √≥r√°kban, a rendezv√©ny n√©vad√≥ja is, az Apollo rep√ľl√Ķg√©p gy√°r sorakoztatta fel term√©keit, szemtan√ļi lehett√ľnk az Apollo Fox l√©gibemutat√≥j√°nak √©s a c√©g √°ltal gy√°rtott s√°rk√°nyrep√ľl√Ķk showj√°nak. A f√∂ld√∂n maradt k√∂z√∂ns√©get a soksz√≠n√Ľ sz√≠npadi program sz√≥rakoztatta, melyet hast√°ncos bemutat√≥, helyi h√≠ress√©gek koncertjei √©s modern t√°nc form√°ci√≥k fell√©p√©sei tettek √©lvezetess√©.


D√©lut√°n sor ker√ľlt a Bazul kupa eredm√©nyhirdet√©s√©re is. A szombati nap folyam√°n a k√≠v√°ncsi √©rdekl√Ķd√Ķk kipr√≥b√°lhattak minden rep√ľl√Ķ alkalmatoss√°got √©s a b√ľf√© eg√©sz nap meleg √©tellel v√°rta a vend√©geket. Ami az idei tal√°lkoz√≥t minden id√Ķk legjobbj√°v√° tette, az a kellemes bar√°ti l√©gk√∂r volt, az √∂r√∂m, hogy gyakorlatilag a teljes magyar ultrak√∂nny√Ľ t√°rsadalom √∂sszej√∂tt a nyarat, a kalandokat, a rep√ľl√©ssel kapcsolatos √©lm√©nyeket b√ļcs√ļztatni. √Čs kiv√©telesen minden klappolt, minden √ļgy zajlott, ahogy az a nagy k√∂nyvben meg van √≠rva. √Āld√°s volt rajta. Adass√©k m√©g nek√ľnk sok ilyen j√≥√≠z√Ľ rep√ľl√Ķb√ļcs√ļ, az Apoll√≥ Aicraftnak, minden lelkes dolgoz√≥j√°nak √©s Moln√°r Zoli b√°csinak szem√©lyesen: er√Ķ, eg√©szs√©g √©s der√Ľ, hogy biztos√≠ts√°k sz√°munkra a rep√ľl√©shez sz√ľks√©ges kell√©keket √©s kereteket.

Szöveg: Vizaknai Katinka
Képek: Apollo és Szabó György

 
Belťpťs
   

Kapcsolůdů linkek
   

HŪr ťrtťkelťse
   

Parancsok
   

Kapcsolůdů rovatok

Merevsz√°rny√ļ ULMotoros s√°rk√°ny

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.53 mŠsodperc