HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
H√°timotor

Aero 2011 - Motoros erny√Ķ -


Az idei Aero kicsit más volt. De jó. Az sem volt zavaró, hogy már szombaton véget ért, így legalább jót lehetett bringázni a bodeni tó partján.

A motoros erny√Ķs, f√Ķleg a l√°br√≥l √ľzemel√Ķ v√°llfaj k√©pviselete szer√©nynek volt mondhat√≥, ez mindig √≠gy van, nincs el√©g p√©nz benne…
A motorgy√°rt√≥k, Simonini, Hirth, Rotax persze jelen voltak, de nem hoztak semmi izgalmasat. A Per il Volo k√©pviseltette mag√°t, de m√©g a Polini motoros Miniplane-t sem hozt√°k el. Az airbag helyett villanymotorral √©s √∂sszecsuk√≥d√≥ l√©gcsavarral szerelt sikl√≥erny√Ķs be√ľl√Ķk jelentett√©k az √ļjdons√°got.
Ilyen volt a Skywalk E-Walkja vagy az arra k√≠s√©rtetiesen hasonl√≠t√≥ Scott-E a Charlyt√≥l. Yuneec-√©kat nem l√°ttam, pedig ideje lenne lecser√©lni E-packom akksij√°t a r√©gen be√≠g√©rt Kokam-ra. A tr√°jkok mikrokozmosza kicsit fant√°ziad√ļsabb volt, b√°r a szenz√°ci√≥t olyan apr√≥s√°g jelentette, mint a f√°b√≥l k√©sz√ľlt v√°z √©s fut√≥m√Ľ, st√≠lszer√Ľ de √ľzemk√©ptelen csillagmotorral, vagy a forgathat√≥ pil√≥ta√ľl√©s, ami k√©ts√©gk√≠v√ľl megk√∂nny√≠ti a t√ļls√ļlyos pil√≥t√°k be√ľl√©s√©t. A tr√°jk v√©g√ľl is nekik val√≥, nemdeb√°r?

Szöveg és képek: Szabó György


 
Belťpťs
   

Kapcsolůdů linkek
   

HŪr ťrtťkelťse
   

Parancsok
   

Kapcsolůdů rovatok

H√°timotor

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.07 mŠsodperc