HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
H√°timotor

BlackBird karbonv√°zas Simonini


Pici erny√Ķkh√∂z nagy motor kell. Ez√©rt is v√°lasztottuk √ļj fejleszt√©s√ľnkh√∂z a Fresh Breeze √°ltal avionn√°lt Simonini Mini2+ motort. A z√∂ldf√ľl√Ľek √©s a h√°timotoroz√°sra alulr√≥l kacsingat√≥k k√∂reiben nem vagyunk n√©pszer√Ľek azzal az √°ll√°sfoglal√°sunkkal, hogy ennek a m√Ľfajnak a l√©nyege nem az olcs√≥s√°g. Pedig saj√°t b√Ķr√ľnk√∂n megtapasztaltak alapj√°n √°ll√≠tjuk: egy adott √©rt√©k alatt √ļgysem lesz rep√ľl√©s, csak beszerz√©s √©s haszontalan cuccok birtokl√°sa.

Az pedig, ami arra nem haszn√°lhat√≥, amire sz√°ntuk volna, m√©g akkor is m√©regdr√°ga, ha √≥c√≥√≥√≥√© k√≠n√°lj√°k. Hogy tov√°bb fokozzuk ezt az antip√°ti√°t, √ļgy d√∂nt√∂tt√ľnk, hogy a 2009-es fejleszt√©s egy igaz√°n exkluz√≠v l√©gi j√°rm√Ľ lesz. Olyan, amit az olcs√≥j√°nosok f√≥rumain azt√°n j√≥l le lehet h√ļzni. Modul√°ris, leg√≥szer√Ľen √©p√≠thet√Ķ, biztos√≠t√©k szerepet bet√∂lt√Ķ m√Ľanyag elemekkel ell√°tott karbonv√°zat √©s keretet k√©sz√≠ttett√ľnk a Flymecc nev√Ľ olasz c√©ggel. A beavatottak tudj√°k: √Ķk gy√°rtj√°k a csilivili folyad√©kh√Ľt√©ses Sky Engine motort. Ami kev√©sb√© ismert: szint√©n √Ķk gy√°rtj√°k a Fly Castelluccio √°ltal forgalmazott Quix√≥t is. Nos, ennek egy kl√≥nj√°t alak√≠ttattuk √°t kedvenc motorunk sz√°m√°ra.
Az eredm√©ny egy √©rdekes vonalvezet√©s√Ľ, igen strapab√≠r√≥ √©s funkcion√°lis, az alu v√°ltozatn√°l k√∂zell 2 kg-mal k√∂nnyebb utaz√≥g√©p lett. Utaz√≥, abban az √©rtelemben, hogy 15 l-es tankj√°nak k√∂sz√∂nhet√Ķen 5 √≥r√°s auton√≥mi√°t biztos√≠t, ami egy megfelel√Ķ erny√Ķvel ak√°r 300 km is lehet sz√©lcsendben, √©s utaz√≥, amennyiben b√Ķr√∂nd m√©ret√Ľre egyetlen vill√°skulcs seg√≠ts√©g√©vel t√≠z perc alatt sz√©tszerelhet√Ķ. A cser√©lhet√Ķ √∂sszek√∂t√Ķ elemeknek k√∂sz√∂nhet√Ķen gyakorlatilag elpuszt√≠thatatlan, az els√Ķ napon elrontott start vagy elbalt√°zott lesz√°ll√°s miatt nem kell lemondani a t√ļra vagy a vak√°ci√≥ alatt m√©g √≠g√©rkez√Ķ rep√ľl√©sekr√Ķl, nem kell dr√≥tozni-hajl√≠tani, hegeszteni. Csak ig√©nyeseknek aj√°nljuk.


 
Belťpťs
   

Kapcsolůdů linkek
   

HŪr ťrtťkelťse
   

Parancsok
   

Kapcsolůdů rovatok

H√°timotor

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.05 mŠsodperc