HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
H√°timotor

Francis Gardeur


Francis Gardeur a Coupe Icare-on tal√°lt meg azzal az elk√©pzel√©ssel, hogy gy√°rtan√°nk mi forradalminak hitt h√°timotorj√°t, melynek egyel√Ķre csak pap√≠ron k√©szek a tervei, de biztos, hogy √ļj lend√ľletet fog adni a motoros erny√Ķz√©snek. Nem tudtuk komolyan venni, annyira lelkesen besz√©lt r√≥la. Azt√°n „lek√°derezt√ľk”, √©s kider√ľlt r√≥la, hogy valamikor a francia PPG v√°logatott leg√≠g√©retesebb tagja volt, messze a legtehets√©gesebb pil√≥ta, sz√ľletett mad√°rember, csak √©ppen k√©ptelen komolyan venni a versenyz√©st.

√Čvek √≥ta a legk√∂nnyebb-legbik√°sabb h√°timotor meg√©p√≠t√©s√©n f√°radozik, √©s bizony, nem is √ľgyetlen√ľl. Motor tekintet√©ben alighanem √Ķ a legt√°j√©kozottabb szaktekint√©ly Eur√≥p√°ban, igenis komolyan kell venni. Novemberben elhozta nek√ľnk a protot√≠pust, √©s janu√°r v√©g√©n visszaj√∂tt, hogy √°tvegye a sorozatgy√°rt√°sra √©rett v√°ltozatot. A Parapower modelljeinek jellegzetes st√≠lus√°t√≥l mark√°nsan elt√©r√Ķ h√°timotor els√Ķsorban a sikl√≥erny√Ķs√∂k sz√°ja √≠ze szerint val√≥, de err√Ķl r√©szletesebben valamelyik k√∂vetkez√Ķ sz√°mban. Am√≠g Zsolti a h√°timotor sorozatgy√°rt√°sra alkalmas v√°ltozat√°n izzadott, Francis, mint valami kerge fecske, Afrik√°ban repkedett. Enyh√≠t√Ķ k√∂r√ľlm√©nyk√©nt hozott nek√ľnk egy √©lm√©nybesz√°mol√≥t.


 
Belťpťs
   

Kapcsolůdů linkek
   

HŪr ťrtťkelťse
   

Parancsok
   

Kapcsolůdů rovatok

H√°timotor

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.05 mŠsodperc