HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
Motoros s√°rk√°ny

Spagetti Tour 2006


m√°jus 25. – j√ļnius 4.
Az Appennin hegylánc Róma magasságában
A Fly Aventures csapata a tavalyel√Ķtti magyarorsz√°gi, majd a tavalyi marokk√≥i t√ļra ut√°n most Olaszorsz√°gba tervez rallyet!

A bar√°ti hangulat√ļ, kis l√©tsz√°m√ļ t√°rsas√°g – melybe n√©h√°ny magyar pil√≥ta is nevezett – Mil√°n√≥t√≥l d√©lre ad randev√ļt a r√©sztvev√Ķknek, az onnan indul√≥ tervezett √ļtvonal – term√©szetesen az id√Ķj√°r√°st√≥l √©s egy√©b t√©nyez√Ķkt√Ķl f√ľgg√Ķen – Firenze, Elba szigete, Perugia √©s k√∂rny√©ke, Rimini, Velence.
A rep√ľl√©sen k√≠v√ľl sz√°mos „turistaprogramot” is beiktatnak, a firenzei borospinc√©kt√Ķl a velencei s√©t√°n √°t a strandol√°sig, de az√©rt szakmai r√©sze is lesz a l√°tnival√≥knak: l√°togat√°s a Magnin√°l √©s a Polarisn√°l, rep√ľl√©s √ļsz√≥talpas s√°rk√°nnyal a Firenze k√∂zeli tavakn√°l... √ćg√©ret√ľk szerint viszonylag r√∂vid √©s „s√°rk√°nyra szabott” szakaszokb√≥l √°ll majd a t√ļra, a k√∂rny√©ken m√Ľk√∂d√Ķ sz√°mos UL-b√°zis √©rint√©s√©vel. Persze nemcsak s√°rk√°ny, hanem autogiro, merevsz√°rny√ļ g√©p √©s h√°timotor is van az indul√≥k k√∂z√∂tt, a nagy kaland siker√©t √©s j√≥ hangulat√°t l√°tatlanban biztosra vehetj√ľk...
Velence, elõt√©rben az UL-ek sz√°m√°ra tiltott kisg√©pes rept√©r, a Lido
Program / tervezett √ļtvonal:

St√©phane K√ľbler, a Spagetti t√ļra rendez√Ķje itt egy
orsz√°g√ļtra sz√°llt s√°rk√°ny tankol√°s√°t int√©zi telefonon
szombat 27.: Speziana (Spessa Po), tankol√°s: Aerodelta, Bologna, vagy Gaggio di Piano, vagy Agli Della Liberta, √©rkez√©s a Firenze melletti Pinguin√≥ba. Ha el√©g kor√°n √©rkez√ľnk, v√°rosn√©z√©s √©s √©tterem...
vasárnap 28.: irány Elba szigete, Easy Fkyte Maremma, a Földközi-tenger partja...
h√©tf√Ķ 29.: Gubbio vagy a Perugia melletti t√≥ k√∂rny√©ke, Polaris Motor, √ļsz√≥talp, tavak...
kedd 30.: Alti di Classe, egy UL-bázis Rimini mellett, közel a tengerparthoz, lehet biciklit bérelni és kirándulni...
szerda 31. / cs√ľt√∂rt√∂k 1.: Velence, a lag√ļn√°k, v√°rosn√©z√©s, strandol√°s, ig√©ny szerint...
péntek 2.: vissza Spezianába...
szombat 3.: csomagol√°s...

Az √ļtvonalak r√∂vids√©ge miatt lesz id√Ķ a kb. 30 kilom√©terenk√©nt tal√°lhat√≥ UL reptereken a „bennsz√ľl√∂tt” rep√ľl√Ķs lakoss√°ggal ismerkedni. Az olasz UL rep√ľl√©s j√°t√©kszab√°lyai k√∂zismerten a leglezserebbek Eur√≥p√°ban, a baleseti statisztik√°k m√©gis (vagy pont emiatt) egyre jobbak.
Megjegyz√©s: a program √∂ssze√°ll√≠t√°sakor felt√©telezt√ľk, hogy mindennap rep√ľl√©sre alkalmas az id√Ķj√°r√°s, ha nem √≠gy lenne, az alternat√≠v programok pluszk√∂lts√©get jelentenek a r√©szv√©teli d√≠jon fel√ľl. Meghib√°sod√°s eset√©n a g√©p ment√©si k√∂lts√©g√©t is felsz√°m√≠tjuk, ha k√ľls√Ķ seg√≠ts√©get kell ig√©nybe venni. 
Belťpťs
   

Kapcsolůdů linkek
   

HŪr ťrtťkelťse
   

Parancsok
   

Kapcsolůdů rovatok

Motoros s√°rk√°ny

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.05 mŠsodperc