Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Motoros sárkány

Spagetti Tour 2006


május 25. – június 4.
Az Appennin hegylánc Róma magasságában
A Fly Aventures csapata a tavalyelőtti magyarországi, majd a tavalyi marokkói túra után most Olaszországba tervez rallyet!

A baráti hangulatú, kis létszámú társaság – melybe néhány magyar pilóta is nevezett – Milánótól délre ad randevút a résztvevőknek, az onnan induló tervezett útvonal – természetesen az időjárástól és egyéb tényezőktől függően – Firenze, Elba szigete, Perugia és környéke, Rimini, Velence.
A repülésen kívül számos „turistaprogramot” is beiktatnak, a firenzei borospincéktől a velencei sétán át a strandolásig, de azért szakmai része is lesz a látnivalóknak: látogatás a Magninál és a Polarisnál, repülés úszótalpas sárkánnyal a Firenze közeli tavaknál... Ígéretük szerint viszonylag rövid és „sárkányra szabott” szakaszokból áll majd a túra, a környéken működő számos UL-bázis érintésével. Persze nemcsak sárkány, hanem autogiro, merevszárnyú gép és hátimotor is van az indulók között, a nagy kaland sikerét és jó hangulatát látatlanban biztosra vehetjük...
Velence, elõtérben az UL-ek számára tiltott kisgépes reptér, a Lido
Program / tervezett útvonal:

Stéphane Kübler, a Spagetti túra rendezője itt egy
országútra szállt sárkány tankolását intézi telefonon
szombat 27.: Speziana (Spessa Po), tankolás: Aerodelta, Bologna, vagy Gaggio di Piano, vagy Agli Della Liberta, érkezés a Firenze melletti Pinguinóba. Ha elég korán érkezünk, városnézés és étterem...
vasárnap 28.: irány Elba szigete, Easy Fkyte Maremma, a Földközi-tenger partja...
hétfő 29.: Gubbio vagy a Perugia melletti tó környéke, Polaris Motor, úszótalp, tavak...
kedd 30.: Alti di Classe, egy UL-bázis Rimini mellett, közel a tengerparthoz, lehet biciklit bérelni és kirándulni...
szerda 31. / csütörtök 1.: Velence, a lagúnák, városnézés, strandolás, igény szerint...
péntek 2.: vissza Spezianába...
szombat 3.: csomagolás...

Az útvonalak rövidsége miatt lesz idő a kb. 30 kilométerenként található UL reptereken a „bennszülött” repülős lakossággal ismerkedni. Az olasz UL repülés játékszabályai közismerten a leglezserebbek Európában, a baleseti statisztikák mégis (vagy pont emiatt) egyre jobbak.
Megjegyzés: a program összeállításakor feltételeztük, hogy mindennap repülésre alkalmas az időjárás, ha nem így lenne, az alternatív programok pluszköltséget jelentenek a részvételi díjon felül. Meghibásodás esetén a gép mentési költségét is felszámítjuk, ha külső segítséget kell igénybe venni. 
Belépés
   

Kapcsolódó linkek
   

Hír értékelése
   

Parancsok
   

Kapcsolódó rovatok

Motoros sárkány

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.06 másodperc