HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
Forgószárnyas UL

Augusto Cicaré


Az argentin feltal√°l√≥ √©s fia, Fernando az ut√≥bbi k√©t √©vben k√ľl√∂n√∂s figyelmet szenteltek h√°rom k√∂nny√Ľ helikoptert√≠pus kifejleszt√©s√©nek. Az egy√ľl√©ses, koaxi√°lis elrendez√©s√Ľ CH–11C az ugyanilyen teljes√≠tm√©ny√Ľ klasszikus v√°ltozatokhoz k√©pest 15%-kal t√∂bb hasznos terhel√©st b√≠r el, √©s √°rban is el√©rhet√Ķbb. A k√©t – egym√°s melletti – √ľl√©ses CH–2002 a haszn√°lat c√©lj√°t√≥l f√ľgg√Ķen dugatty√ļs vagy turbinamotorral is szerelhet√Ķ. A n√©gylap√°tos, k√©t√ľl√©ses CH–14 szint√©n k√©tf√©le, egy-vagy k√©tturbin√°s v√°ltozatban lesz kaphat√≥. A CH–11C 1998, a CH–2002 pedig 2001 √≥ta rep√ľl, √ļj v√°ltozatukhoz m√°r csak a f√ľlkekialak√≠t√°s hi√°nyzik, gy√°rt√°suk teh√°t val√≥sz√≠n√Ľleg 2006-ban megkezd√Ķdhet.

Augusto Cicar√©, aki az oktat√°shoz t√∂bb orsz√°gban is haszn√°lt SVH–3 szimul√°tor meg√©p√≠t√Ķje, √©s egy aut√≥ipari szabadalm√°n is dolgozik, m√©g nem igaz√°n ismert Eur√≥p√°ban, s ami√≥ta 1992-ben besz√ľntette egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©t a CH–7 Angelt √©rt√©kes√≠t√Ķ Barbero fiv√©rekkel, szerep√©t a g√©p megalkot√°s√°ban sokszor lebecs√ľlik. A val√≥s√°gban az √Ķ fejleszt√©seinek k√∂sz√∂nhet√Ķ a HeliSport sikere a Kompress √©s annak egy√ľl√©ses el√Ķdje √©rt√©kes√≠t√©s√©ben. Az amerikai kontinensen Cicar√©t, √©pp ellenkez√Ķleg, tehets√©ges, √ļj√≠t√≥ konstrukt√Ķrk√©nt tartj√°k sz√°mon, √©s √ļj g√©peit egyre n√∂vekv√Ķ v√°rakoz√°s √∂vezi.
√Črdemes k√∂r√ľln√©zni honlapj√°n: www.cicare.com.ar.


 
Belťpťs
   

Kapcsolůdů linkek
   

HŪr ťrtťkelťse
   

Parancsok
   

Kapcsolůdů rovatok

Forgószárnyas UL

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.07 mŠsodperc