HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
Forgószárnyas UL

Dr. Michael Ullrich


Dr. Michael Ullrich meglehet√Ķsen sokoldal√ļ szem√©lyis√©g: hivat√°sos pil√≥ta nagyj√°b√≥l minden leveg√Ķn√©l k√∂nnyebb √©s nehezebb rep√ľl√Ķ szerkezeten, auto-giro-oktat√≥, okleveles biol√≥gus, k√∂lt√Ķ √©s transzcendent√°lfiloz√≥fus egy szem√©lyben, de van olyan n√©vjegyk√°rty√°ja is, melyen mint medi√°tor, motiv√°ci√≥s tr√©ner, konfliktusmenedzser √©s szemin√°riumszervez√Ķ rekl√°mozza mag√°t.

„Sz√°momra a ballon, a kisg√©p, a vitorla √©s az autogiro els√Ķsorban eszk√∂z az emberekben rejl√Ķ igazi lehet√Ķs√©gek felt√°r√°s√°hoz.” A s√©tarep√ľl√©sek, pil√≥tak√©pz√©sek √©s egy√©b foglalkoz√°sok sor√°n figyelm√©t ez√©rt els√Ķsorban a r√©sztvev√Ķk f√©lelmeinek legy√Ķz√©s√©re, hum√°ner√Ķforr√°saikkal val√≥ optim√°lis gazd√°lkod√°sra √©s v√©gs√Ķ soron: az √∂nmegismer√©sben rejl√Ķ √ļj t√°vlatok megnyit√°s√°ra ir√°ny√≠tja. „Arra b√°tor√≠tjuk az embereket, hogy hagyj√°k el r√©gi f√©lelmeiket, √©s merjenek √ļj, saj√°t √∂sv√©nyeken j√°rni. Ez√°ltal laz√°bban √©s motiv√°ltabban veszik a mindennapok kih√≠v√°sait is – √©s a rep√ľl√©s ebben √≥ri√°si seg√≠ts√©get ny√ļjthat.”


 
Belťpťs
   

Kapcsolůdů linkek
   

HŪr ťrtťkelťse
   

Parancsok
   

Kapcsolůdů rovatok

Forgószárnyas UL

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.07 mŠsodperc