Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Forgószárnyas UL

Dr. Michael Ullrich


Dr. Michael Ullrich meglehetősen sokoldalú személyiség: hivatásos pilóta nagyjából minden levegőnél könnyebb és nehezebb repülő szerkezeten, auto-giro-oktató, okleveles biológus, költő és transzcendentálfilozófus egy személyben, de van olyan névjegykártyája is, melyen mint mediátor, motivációs tréner, konfliktusmenedzser és szemináriumszervező reklámozza magát.

„Számomra a ballon, a kisgép, a vitorla és az autogiro elsősorban eszköz az emberekben rejlő igazi lehetőségek feltárásához.” A sétarepülések, pilótaképzések és egyéb foglalkozások során figyelmét ezért elsősorban a résztvevők félelmeinek legyőzésére, humánerőforrásaikkal való optimális gazdálkodásra és végső soron: az önmegismerésben rejlő új távlatok megnyitására irányítja. „Arra bátorítjuk az embereket, hogy hagyják el régi félelmeiket, és merjenek új, saját ösvényeken járni. Ezáltal lazábban és motiváltabban veszik a mindennapok kihívásait is – és a repülés ebben óriási segítséget nyújthat.”


 
Belépés
   

Kapcsolódó linkek
   

Hír értékelése
   

Parancsok
   

Kapcsolódó rovatok

Forgószárnyas UL

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.05 másodperc