HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
H√°timotor

Andi Siebenhofer a Q'TAI FLY-n√°l


J√ļnius els√Ķ h√©tv√©g√©j√©n a vil√°grekorder Andi Siebenhofer – aki, mint √°prilisi sz√°munkban besz√°moltunk r√≥la, 871 kilom√©teres utat tett meg motoros erny√Ķvel G√∂r√∂gorsz√°g √©s Egyiptom k√∂z√∂tt – n√©h√°ny pil√≥tat√°rs√°val Sitk√©re l√°togatott. Csatlakozott hozz√°juk Al√©s Hubacek, a sv√°jci „illet√Ķs√©g√Ľ” Skyjam gy√°rt√≥ja is, √≠gy Andi – l√©gifot√≥k √©s – felv√©telek k√©sz√≠t√©se mellett – „egy f√ľst alatt” az √Ķ leg√ļjabb erny√Ķj√©t is letesztelte.

Stefan Polzlbauer
A vend√©gek alapvet√Ķen Sitke √©s Kenyeri l√©gter√©ben „√ľzemeltek”. Professzionalizmu- suk ez√ļttal is beigazol√≥dott – ami persze a k√∂zelm√ļltban elk√∂vetett vil√°grekord isme- ret√©ben nem k√ľl√∂n√∂sebben meglep√Ķ. Andi√©k n√©gynapos vend√©gszerepl√©se mindannyiunk sz√°m√°ra felejthetetlen √©lm√©ny. V√©gezet√ľl a pil√≥t√°k egy-egy mondattal b√ļcs√ļztak el az olvas√≥kt√≥l √©s Magyarorsz√°gt√≥l.

Andi Siebenhofer: „Idek√∂lt√∂z√∂m, √©s √∂r√∂kre itt maradok!”

Ales Hubacek: „K√∂sz√∂n√∂m a kedvess√©get! Magyarorsz√°g gy√∂ny√∂r√Ľ, √©s a magyar emberek nagyon kedvesek!” √©s nagyon kedvesek az emberek!”

Christian Pamperl: „Csod√°latram√©lt√≥ a magyarok nyitotts√°ga √©s vend√©gszeretete.”

Stefan Polzlbauer: „Life is short, fly hard!” Heveny√©szett ford√≠t√°sban: az √©let r√∂vid,

A h√°rom k√©p tan√ļs√°ga szerint Andi minden l√©tez√Ķ erny√Ķs eszk√∂zzel felpr√≥b√°lta Sitke leveg√Ķj√©t
rep√ľlj, amennyi csak belef√©r!

Sz√°momra csod√°latos √©rz√©s volt magyarnak lenni – √°tlagosnak semmik√©pp sem nevezhet√Ķ, vil√°gl√°tott emberek nyilatkoztak √≠gy Magyarorsz√°gr√≥l.
Egy biztos: a sport minden nemzetet √∂sszefog. Benn√ľnk az a k√∂z√∂s, hogy szeretj√ľk √©s tisztelj√ľk a term√©szetet, minden erej√©vel egy√ľtt. Ez tesz minket bar√°tokk√°.

Smuk Anette

További információ:
www.andi7hofer.com,
www.skyjam-paragliders.com

Ales Hubacek


 
Belťpťs
   

Kapcsolůdů linkek
   

HŪr ťrtťkelťse
   

Parancsok
   

Kapcsolůdů rovatok

H√°timotor

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.05 mŠsodperc