Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Merevszárnyú UL rovat BRM Aero XL8 912 S [ Oktatás / Formation ]
A felső kategóriás merevszárnyúak piacán „kopasz”, de minden adottsága meg van hozzá, hogy zavarba hozza a Dynamic, VL3 vagy egyéb Eurostarokat.


Merevszárnyú UL rovat Skyleader GP One 912 UL [ Oktatás / Formation ]
A GP One-t már régóta vártuk, a Skyleader kivárta, hogy beérjen, mielőtt piacra dobja. Az egyik első sorozatgyártott példányt tesztelhettük Bloisban az idén nyár végén.


Hátimotor rovat Dunaújváros – PPG Világbajnokság előválogató – 2013. augusztus [ Rendezvény/Evénément ]
Nehezen indult, de jó döntéssel, ugyanis a csütörtöki napot előzőleg lefújták a szeles időjárás miatt. Aznap este 17-től lehetett regisztrálni a helyszínen.


Merevszárnyú UL rovat Blois 2013 [ Rendezvény/Evénément ]
Az idén az ultrakönnyű helikopterek uralkodtak Blois-ban. Minden reményen és elképzelésen felüli volt a jelenlétük, mintha csak a kritikus tömeg meghaladásával is azt akarták volna üzenni:...


Merevszárnyú UL rovat Best Off Skyranger Swift 912 UL [ Oktatás / Formation ]
A Csúcsgépek ellentézise
A Skyranger a megfizethető ultrakönnyű gépek referenciája a francia piacon. Úgy verseny mint képzés terén rég bebizonyított mindent, az építés, szerelés, karbantartás könnyűségét és repülésének élvezetét is beleértve.


Merevszárnyú UL rovat Balatonfőkajár 15 éves [ Rendezvény/Evénément ]
A balatonfőkajári UL reptér az ország legtutibb pontján található. A Balatontól egy kiadósabb, de bátran bevállalható sétányira, északkeletre található, az M7-ről jól láthatóan.


Motoros sárkány rovat Triatlon 2013 [ Rendezvény/Evénément ]
Idén is beszámolunk a repülős körökben már jól ismert Nagykanizsa-i Tehnikai Triatlonról, amely immár tizedik alkalommal került megrendezésre. Ezen a világviszonylatban egyedülálló versenyen sok visszatérő vendég és újonc is részt vett.


Hátimotor rovat PPG WB news [ Rendezvény/Evénément ]
Elkezdődtek az edzések a 2014-ben Dunaújvárosban megrendezendő UL Világbajnokságra. A pilonkerülgetős számok külső szemlélő számára egyszerűnek tűnnek, a hétköznapi (netán hétvégi) ...


Hátimotor rovat Parajet [ Oktatás / Formation ]
Dóka Tamás nem akármilyen hátimotorral érkezett a pilonkerülgetős tréningre. Mindig is tudtuk róla, hogy nagy becsben tartja a szép, míves mechanikát, ez egyfajta művészet-igény nála.


Forgószárnyas UL rovat Karib tengeri girózás? [ Oktatás / Formation ]
Miért ne...Ha netán Guadeloupe-on tölti valaki a vakációt, feltétlenül keresse fel Jean-Claude Antoine barátunkat, aki a helyi repülőklub «Big Boss»-a, hivatkozzon ránk és a szezon, de lehet, hogy élete nagy élménye garantált:


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Időjárás
   

Útmutató
   

Szavazás
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gyúró PPG Reptérrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.10 másodperc