HŠtimotor HŠtimotor Motoros sŠrkŠny Kezdűlap MerevszŠrnyķ UL ForgůszŠrnyķ UL MŻrepŁlťs Videůk Galťria

Version francaise Versiunea Ón rom‚neste
 
Merevsz√°rny√ļ UL rovat BRM Aero XL8 912 S [ Oktat√°s / Formation ]
A fels√Ķ kateg√≥ri√°s merevsz√°rny√ļak piac√°n „kopasz”, de minden adotts√°ga meg van hozz√°, hogy zavarba hozza a Dynamic, VL3 vagy egy√©b Eurostarokat.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Skyleader GP One 912 UL [ Oktat√°s / Formation ]
A GP One-t m√°r r√©g√≥ta v√°rtuk, a Skyleader kiv√°rta, hogy be√©rjen, miel√Ķtt piacra dobja. Az egyik els√Ķ sorozatgy√°rtott p√©ld√°nyt tesztelhett√ľk Bloisban az id√©n ny√°r v√©g√©n.


H√°timotor rovat Duna√ļjv√°ros – PPG Vil√°gbajnoks√°g el√Ķv√°logat√≥ – 2013. augusztus [ Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment ]
Nehezen indult, de j√≥ d√∂nt√©ssel, ugyanis a cs√ľt√∂rt√∂ki napot el√Ķz√Ķleg lef√ļjt√°k a szeles id√Ķj√°r√°s miatt. Aznap este 17-t√Ķl lehetett regisztr√°lni a helysz√≠nen.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Blois 2013 [ Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment ]
Az id√©n az ultrak√∂nny√Ľ helikopterek uralkodtak Blois-ban. Minden rem√©nyen √©s elk√©pzel√©sen fel√ľli volt a jelenl√©t√ľk, mintha csak a kritikus t√∂meg meghalad√°s√°val is azt akart√°k volna √ľzenni:...


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Best Off Skyranger Swift 912 UL [ Oktat√°s / Formation ]
A Cs√ļcsg√©pek ellent√©zise
A Skyranger a megfizethet√Ķ ultrak√∂nny√Ľ g√©pek referenci√°ja a francia piacon. √ögy verseny mint k√©pz√©s ter√©n r√©g bebizony√≠tott mindent, az √©p√≠t√©s, szerel√©s, karbantart√°s k√∂nny√Ľs√©g√©t √©s rep√ľl√©s√©nek √©lvezet√©t is bele√©rtve.


Merevsz√°rny√ļ UL rovat Balatonf√Ķkaj√°r 15 √©ves [ Rendezv√©ny/Ev√©n√©ment ]
A balatonf√Ķkaj√°ri UL rept√©r az orsz√°g legtutibb pontj√°n tal√°lhat√≥. A Balatont√≥l egy kiad√≥sabb, de b√°tran bev√°llalhat√≥ s√©t√°nyira, √©szakkeletre tal√°lhat√≥, az M7-r√Ķl j√≥l l√°that√≥an.


Motoros sárkány rovat Triatlon 2013 [ Rendezvény/Evénément ]
Id√©n is besz√°molunk a rep√ľl√Ķs k√∂r√∂kben m√°r j√≥l ismert Nagykanizsa-i Tehnikai Triatlonr√≥l, amely imm√°r tizedik alkalommal ker√ľlt megrendez√©sre. Ezen a vil√°gviszonylatban egyed√ľl√°ll√≥ versenyen sok visszat√©r√Ķ vend√©g √©s √ļjonc is r√©szt vett.


Hátimotor rovat PPG WB news [ Rendezvény/Evénément ]
Elkezd√Ķdtek az edz√©sek a 2014-ben Duna√ļjv√°rosban megrendezend√Ķ UL Vil√°gbajnoks√°gra. A pilonker√ľlget√Ķs sz√°mok k√ľls√Ķ szeml√©l√Ķ sz√°m√°ra egyszer√Ľnek t√Ľnnek, a h√©tk√∂znapi (net√°n h√©tv√©gi) ...


H√°timotor rovat Parajet [ Oktat√°s / Formation ]
D√≥ka Tam√°s nem ak√°rmilyen h√°timotorral √©rkezett a pilonker√ľlget√Ķs tr√©ningre. Mindig is tudtuk r√≥la, hogy nagy becsben tartja a sz√©p, m√≠ves mechanik√°t, ez egyfajta m√Ľv√©szet-ig√©ny n√°la.


Forgószárnyas UL rovat Karib tengeri girózás? [ Oktatás / Formation ]
Mi√©rt ne...Ha net√°n Guadeloupe-on t√∂lti valaki a vak√°ci√≥t, felt√©tlen√ľl keresse fel Jean-Claude Antoine bar√°tunkat, aki a helyi rep√ľl√Ķklub «Big¬†Boss»-a, hivatkozzon r√°nk √©s a szezon, de lehet, hogy √©lete nagy √©lm√©nye garant√°lt:


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Id√Ķj√°r√°s
   

Útmutató
   

Szavaz√°s
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gy√ļr√≥ PPG Rept√©rrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezel√Ķ rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz √©rv√©nyes.
OldalkťszŪtťs: 0.14 mŠsodperc