Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Vampair.hu: Repterek

Keresés a rovat híreiben:   
[ Főoldal | Rovatok ]

Repterek rovat Gyúró PPG Reptérrend [ Repterek / Aéroports ]
Sajnálattal kell tudatnunk, hogy rajtunk kívülálló okok miatt a gyúrói reptér új tulajdonosa minden hátimotoros tevékenységet megtiltott a repülőtéren.
Így az alábbiakat sajnos már csak múlt időben, a régi szép idők mementójaként olvashatjátok:


Repterek rovat Legyen saját hangárod! [ Repterek / Aéroports ]
Gyúró reptere kezdetektől fogva, sőt, ha szabad ilyet mondani, már a kezdetek előtt is az UL repülés, konkrétabban a motoros ernyős repülés állandó helyszíne. Korrektül betartott játékszabályok mellett, illetve ezeknek köszönhetően vígan és biztonságosan megfér egymás mellett a gyúrói reptéren motoros ernyős, motoros sárkányos, UL merevszárnyú, vitorla és mindenfajta GA kategóriás kisgép forgalma. Nem csoda, ha örömmel tudósítunk a reptér fejlődéséről, közös jövőnk alakulásáról.


Repterek rovat Tokorcs - Aero-Center - [ Repterek / Aéroports ]
Valószínűleg az ország egyik legfiatalabb repülőtere a tokorcsi Aero-Center. Nemrég füves terület volt itt – csak három éve nyitották meg hivatalosan –, viszonylag rövid története során azonban meglepően sokat fejlődött, infrastruktúra és szolgáltatások tekintetében egyaránt. A hangár és a forgalmi épület megépítése csak az első lépést jelentette.


Repterek rovat Gyúró reptér [ Repterek / Aéroports ]
Mire ezek a sorok megjelennek, már túl leszünk a május elsején reptérnyitónak szánt szinkronrepülő versenyen, amivel egy időben és részben ugyanott motoros ernyős találkozó is készül. Erről a forradalmian ökumenikus eseményről persze részletesen beszámolunk a júniusi duplának tervezett számban, addig is néhány szó a placcról:


Repterek rovat Őcsény Repülőtér [ Repterek / Aéroports ]
Kezdhetném úgy is, hogy végre egy reptér, ahol együtt van minden, ami a jó repüléshez kell, és még szeretnek is minket.


Repterek rovat Miskolc Repülőtér [ Repterek / Aéroports ]
Az ország egyik legrégebbi repülőtere. Két fő pályairánya van, mindkettő 800 méter hosszú és 100 méter széles. A talajminőség miatt a 16-ost és 36-ost főleg ul-eknek ajánljuk, de nincs olyan szélirány, hogy ne lehessen széllel szemben leszállni. A 147 hektáros terület alagcsövezett, így a talaj a nagy esőzések idején is viszonylag hamar megszárad.


Repterek rovat Hévíz Repülőtér [ Repterek / Aéroports ]
Másfél évtizede hozta létre a hévízi repülőteret Serleg József. ő maga 25 éve repül, vitorlával kezdte, aztán a motoros sárkány következett - ez utóbbinál meg is maradt.


Repterek rovat Kiskőrös [ Repterek / Aéroports ]


Repterek rovat Kovászna megyei starthelyek (Bernáth Attila) [ Pilóták / Pilotes ]


Repterek rovat Sziszi-air ul-reptér [ Repterek / Aéroports ]
Ha kedveled az adrenalint és úgy döntesz, hogy elutazol Új-Zélandra, az extrém sportok Mekkájába, akkor mindenképpen javaslom, válaszd a Korean Air légitársaságot vegetáriánus menüvel! Ez segít majd, hogy kellőképpen ráhangolódj mindenre, ami extrém.


 
Bejelentkezés
   

Vampairologia
   

Időjárás
   

Útmutató
   

Szavazás
   

Ingyenes apróhirdetések
   

Médiapartnerek
   

Gyúró PPG Reptérrend
   

Régebbi hírek
   

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.17 másodperc