Triatlon 2013
Dátum: 2013. szeptember 11. szerda, 15:06
Rovat: Motoros sárkány


[kep2 41% left] Idén is beszámolunk a repülős körökben már jól ismert Nagykanizsa-i Tehnikai Triatlonról, amely immár tizedik alkalommal került megrendezésre. Ezen a világviszonylatban egyedülálló versenyen sok visszatérő vendég és újonc is részt vett.

[kep1 29% right]
[kep3 35% right] Egyesek megszokott csapattársaikkal versenyeztek, mások sorsolás által találták meg versenytársukat. A már megszokott felállásban folyt le a verseny, délelőtt a repülős navigációs feladat zajlott, amely során a résztvevőknek nem csupán a megadott útvonalat kellett követniük, hanem 10 képet is meg kellett találniuk, amelyek pontos helyét be kellett jelölniük a repülési útvonal mentén. A repülésből visszatérő, megfáradt csapatokat finom ebéddel és újabb feladattal várták a rendezők. Az autós verseny következett: a két fős csapatok itiner alapján jutottak el az ellenőrző pontokra, ahol a rendezők ügyességi feladatokat készítettek elő számukra.
[kep4 35% left][kep5 35% right] Az autózás a Csónakázó tónál fejeződött be, ahol a csapatok jet skivel hódították meg a bójákkal tűzdelt víztükröt. A lelkes közönség az idén is megcsodálhatta néhány résztvevő úszó tehetségét. A repülőtérre visszatérőket kellemetlen látvány fogadta, esőfelhők formájában, de mivel a rendezők szokásukhoz híven gondoskodtak a jó időjárásról, csupán fél órát tolódott a program. Ez idő alatt legalább egy kis pihenésre is jutott idő. A repülős ügyességi feladatokat nagy érdeklődéssel várták az új vendégek és saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy nem is olyan egyszerű egy nagy sebességgel suhanó gépből homokzsákkal célba találni vagy egy paintball fegyverrel lufikat vadászni. A verseny jó hangulatban folyt le, minden új és visszatérő meghívott jól érezte magát, a jó szervezésnek és a kellemes, baráti társaságnak köszönhetően. A verseny ötletgazdája, Ferinc Vince, idén bejelentette, hogy visszavonul ennek a versenynek a rendezői pozíciójából, de reméli, hogy a versenysorozat ennek ellenére folytatódik és a jövő évi rendezvényen az eddigi szervezőcsapat tagjai versenyzőkként vehetnek részt. Ez úton is szeretnénk megköszönni a szervezőknek és a vendégeknek is az idei bulit.
[kep6 45% left]

1. Hegedűs Károly Varga Joci
2. Matuska Pál Grúber Attila
3. Kun Zoltán Radák Sándor
4. Filipovits Attila Hamar Sándor dr
5. Ferencz Lajos Szőcs Árpád
6. Tóth Róbert Kátai Zsolt
7. Kurucz Attila Nagy Imre
8. Sebők Vendel Varga Misi
9. Makár Ferenc Tóth Dániel
10. Győri Zoltán Földes Ferenc
11. Solymosi Tibor Dobri Lajos
12. Tóth László Vizaknai Erzsébet
13. Szalay Péter Vaspál Gábor
14. Bognár Tibor Kádár Jenő
15. Dolmányos László Dara Roland
16. Kopa László Fábián Csilla

Szöveg és képek: Vizaknai KatinkaA hír tulajdonosa: Vampair.hu
http://www.vampair.hu

A hír webcíme:
http://www.vampair.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=813