Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Hátimotor

Andi Siebenhofer a Q'TAI FLY-nál


Június első hétvégéjén a világrekorder Andi Siebenhofer – aki, mint áprilisi számunkban beszámoltunk róla, 871 kilométeres utat tett meg motoros ernyővel Görögország és Egyiptom között – néhány pilótatársával Sitkére látogatott. Csatlakozott hozzájuk Alés Hubacek, a svájci „illetőségű” Skyjam gyártója is, így Andi – légifotók és – felvételek készítése mellett – „egy füst alatt” az ő legújabb ernyőjét is letesztelte.

Stefan Polzlbauer
A vendégek alapvetően Sitke és Kenyeri légterében „üzemeltek”. Professzionalizmu- suk ezúttal is beigazolódott – ami persze a közelmúltban elkövetett világrekord isme- retében nem különösebben meglepő. Andiék négynapos vendégszereplése mindannyiunk számára felejthetetlen élmény. Végezetül a pilóták egy-egy mondattal búcsúztak el az olvasóktól és Magyarországtól.

Andi Siebenhofer: „Ideköltözöm, és örökre itt maradok!”

Ales Hubacek: „Köszönöm a kedvességet! Magyarország gyönyörű, és a magyar emberek nagyon kedvesek!” és nagyon kedvesek az emberek!”

Christian Pamperl: „Csodálatraméltó a magyarok nyitottsága és vendégszeretete.”

Stefan Polzlbauer: „Life is short, fly hard!” Hevenyészett fordításban: az élet rövid,

A három kép tanúsága szerint Andi minden létező ernyős eszközzel felpróbálta Sitke levegőjét
repülj, amennyi csak belefér!

Számomra csodálatos érzés volt magyarnak lenni – átlagosnak semmiképp sem nevezhető, világlátott emberek nyilatkoztak így Magyarországról.
Egy biztos: a sport minden nemzetet összefog. Bennünk az a közös, hogy szeretjük és tiszteljük a természetet, minden erejével együtt. Ez tesz minket barátokká.

Smuk Anette

További információ:
www.andi7hofer.com,
www.skyjam-paragliders.com

Ales Hubacek


 
Belépés
   

Kapcsolódó linkek
   

Hír értékelése
   

Parancsok
   

Kapcsolódó rovatok

Hátimotor

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.06 másodperc